Milyen kellemes amikor a nagy melegben strand mellett van az ember! Ebben a kánikulában mindenki a szabad levegőre, a víz közelébe vágyik.

Nyári rendezvényeink kiváló helyszíne a vízpart, akár családi napról, sportnapról, konferenciáról, ügyféleseményről vagy bármely más eseményről van szó. Nemcsak hűsítő jellege miatt kedvelt, hanem remek programlehetőségeket rejt magában. Ilyen például egy jó kis banánozás, vízi strandröplabda, csónakázás, vitorlázás, kajakozás, esti koktélparti lazább eleme akár egy éjszakai fürdőzés.

Néhány példa a kevésbé ismert, de ajánlott helyszínekre:


Dunavarsány Waterpark

Strand, csúszdapark, kemping és vízipark egyben. Gyönyörű környezet. 5000 főt meghaladó teljesen zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas.


Agárdi Gyógy-, és Termálfürdő

A Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője, amely 9 ha ligetes területen több gyógyvizes medencével, fedett élményfürdővel, gyerekpancsoló csúszdával, játszóházzal, kalandparkkal, szaunakerttel, koktélbárral áll a vendégek rendelkezésére.

Szigetszentmiklós Oázis Wellness Park
Az élménystrand csúszdákkal; a fürdőközpont úszómedencével, pezsgőfürdővel; tenisz- és squashpályákkal, műfüves sportpályával; 1000 fős rendezvénycsarnokkal; éjszakai víz alatti medencevilágítással; Wellness panzióval várja az odalátogatókat. Kiváló kikapcsolódás!

Juventus Hotel kertje és strandja

Közvetlenül a Velencei-tó partján, gyönyörű környezetben helyezkedik el a Hotel Juventus. Az osztályba sorolását tekintve ***+ kategóriába tartozó hotel 41 igényesen berendezett szobával, kitűnő konyhával, színvonalas kiegészítő szolgáltatásokkal, több konferenciateremmel várja vendégeit.
Fedett uszoda, szauna, pezsgőfürdő, asztali foci, tollaslabda, kajak, kenu, surf, strandröplabda pálya, saját tulajdonban lévő kikötő, stég, strand áll a vendégek rendelkezésére.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr611201124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása