A Vörösmarty téri új Üvegpalotában nyílt meg a város legújabb rendezvényterem együttese. Üzemeltetői - elsősorban az év végi rendezvényeket megcélozva - a II. emelet teljes egészét elérhetővé tették a rendezvényt szervezők számára. Összesen 1700 négyzetméter, 4 terem, a Belvárosi karácsonyi falu fölött!

A hatalmas üvegfalak révén a termek szinte a Vörösmarty tér folytatásaként értelmezhetőek. A partik meghívottjai a téren nyüzsgő karácsonyi falun, szinte mint díszleten érkeznek meg a rendezvény helyszínére. A frissen sülő gesztenye és a forralt bor illata már jól megalapozza az esemény hangulatát.
A belső terek remekül kihasználhatóak. A térről közvetlenül megközelíthető belső terasz maradéktalanul alkalmas a vendégek fogadására, a regisztráció a köszöntés funkcióira. A belőle nyíló kisebb terem (230 m2) akár önálló rendezvényfelületként, akár nagyrendezvények ruhatáraként állja meg a helyét.
A két nagyterem is a teraszból nyílik. Egyenként 630 négyzetméteren, kivételes lehetőségeket kínálnak. A Belvárosban rendezendő nagy létszámú események kiváló színhelye!
Az Üvegpalota termei elsősorban az év végi partnertalálkozók, dolgozói partik elsőrendű helyszínei, de nagyszerű lehetőségeket kínálnak divatbemutatók, termékprezentációk, előadások és gálavacsorák számára is. A hatalmas, szinttöréstől mentes felületek felhasználásának valóban csak a fantázia szabhat határt.
A vendégútvonal közvetlenül a térről, két lépcső- illetve mozgólépcső-soron át vezet az emeletre. A helyszín akadálymentesített, a földszintről közvetlenül hozza fel lift a mozgásukban korlátozottakat. A fellépő művészek, a technika, a vendéglátás eszközei és munkatársai hátsó lépcsőházakon közlekedhetnek, így nem keresztezik a meghívottak útját.
 
A kivételes adottságú rendezvényterek, ebben a formában csak az év végéig elérhetőek! Az iránta mutatkozó érdeklődésen felbuzdulva, üzemeltetői a jövő évben is nyitva tartják ugyan az Üvegpalotát, de már kisebb méretben, viszont annál felszereltebben áll majd a megrendelők rendelkezésére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr761502775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása