Pozitív látogatói rekord mellett az EVENT MONITOR is jól vizsgázott az idei ITBN konferencián.
Szeptember 24- én ismét ITBN konferenciát szervezett ügynökségünk immár ötödik alkalommal. A rendezvényen idén rekord mennyiségű 1300 szakembert láttunk vendégül az esemény új helyszínén, a Cinema City Aréna területén. A megújult helyszín mellett innovatív rendezvénytechnikai újításunk is jól vizsgázott. Az Event Monitor névre keresztelt eszköz mobilkódos regisztrációja nagy segítséget nyújtott a vendégek gyors bejutásában, míg a belső térben a rendszer vendégkövetési funkciójának segítségével adatokat lehetett elemezni az egyes előadások látogatottságáról, de a vendégek ismerőseiket is meg tudták keresni a rendszer információs kioszkjainak segítségével, amelyek az esemény területén várták az informálódni vágyókat.
 
Egyszóval olyan elektronikus monitor rendszer született, amely hasznos a rendezvény szervezőinek és támogatóinak, mindemellett az adott eseményre érkező meghívott vendégek kényelmét szolgálja, egyszerre használja az MMS -ben és e-mailben küldhető mobilkód rendszert a WIFI-s RFID követő technológiával és az érintőképernyős kioszkokat a lekérdezésekhez.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr481415007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása