Ha még keresed az igazi őszi csapatépítős ötletet, ne keresd tovább! Kollégáidat és ügyfeleidet lásd vendégül egy hamisítatlan szüreti mulatságon!

 
Kínálatunkban hagyományos és modern vonalú helyszínek és programok is szerepelnek. Bonyolíthatjuk szüretedet neves borászoknál, mint az utóbbi évek Év Borászai cím nyerteseinél. A tradicionális vonalat követve asszonykórus és cigányzene, óriásbábok, bordalnokok, népi játékok színesítik a szüretet, amikor is a leszedett szőlőt közösen tapossuk, préseljük. A vendéglátás természetesen illeszkedik a nemes italhoz, borkóstolások és borvacsora zárja a szüreti napot. Helyszíneink a badacsonyi lankákon, a Balaton mellett, a Szépasszony-völgyben vagy épp a budai borvidéken várnak Titeket. Legyen szó 300 éves egri borospincéről, egy minőségi csárdáról vagy egy világhírű borvidék vezető bortermelőjéről, mi odavarázsoljuk szüreti rendezvényed.
 
Idei különlegességünk, hogy akár 50 fős csoportod is elszállásolhatjuk a Balaton mellett, hamisítatlan nádfedeles parasztházakban (teljes összkomfortos szobákban), így tesszük még autentikusabbá a szüreti élményt.
Mindezt minimál stílusban, elegánsan is megvalósíthatjuk kisebb és nagyobb csoportok számára, neves borászoknál illetve híres borgazdaságoknál!
Élj a tematikus programlehetőséggel, és szüreteld le a jó munkatársi és ügyfélkapcsolat gyümölcsét! Várjuk megkeresed.

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr761220339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása