Egy cizelláló hámozókés segítségével mutatós illatosítókat készíthetünk narancsból és egy zacskó egész szegfűszegből.

 
Ahogyan készítjük:
 
A késsel bármilyen mintázatban vájjuk ki a narancs héját, és a megmaradt héjdarabokba szúrjuk be a szegfűszeget. A hámozás mintája lehet spirál a narancs tetejéről az alja felé haladva (lehetőleg megszakítás nélkül hámozva) vagy cikcakk alakú.
Ha bonyolultabb mintát szeretnél, akár meg is rajzolhatod előre, hiszen később úgyis kivágjod a megrajzolt részt. Végül egy ajándékdobozhoz hasonlóan kösd át négyfelől egy szalaggal, amelyet a tetején összekötsz szorosan, hogy bárhová fel tudd akasztani az illatozó díszt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr81597444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása