Az INFORMATKIAI BIZTONSÁG NAPJA 5. jubileumi alkalommal kerül megrendezésre. Idén új helyszínen, megújult struktúrával várja az érdeklődőket 2009. szeptember 24-én a Cinema City Aréna területén.

 
A közel negyven kiállító és ötven előadó nemzetközi szinten összefoglalja az idei év informatikai biztonsági újításait, amelyek hozzásegítenek céges és magán adataink megóvásához.

A Multeam társszervezőként a kezdetektől biztosítja az esemény minőségi megszervezését és helyszíni lebonyolítását. A rendezvény összefogja az Informatikai Biztonság hazai iparának szereplőit, olyan szakmai plénumot, megjelenést biztosítva a hazai és nemzetközi színtéren szereplő cégeknek, amely egyedülálló hazánkban, sőt az egész kelet európai régióban is.

Kis ízelítő a programból:
- Kádár Sándor a Synergon-tól az IDM (jogosultságkezelési) projektek szerepkörösítési kérdéseivel foglalkozik,
- az itSunaCheckpointrendszerét mutatja be,
- Szegő Vilmos a Proyet Consultingtól a biztonsági kockázat és megfelelőség menedzsment területéről szól majd (Qualys),
- a Kaspersky a mobilkommunikáció biztonságáról beszél.
 
Bővebb információt a rendezvényről és az előadásokról a http://www.itbn.hu oldalon olvashatnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr731355164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása