Igazán egyedi ajándékra vágyunk? A DNS-ből készült képpel levehetünk mindenkit a lábáról.

 
Mindez hogyan lehetséges? 2 kanadai fiatalember fejéből pattant ki az ötlet a gének kép formájában való megjelenítésére. Egyszerűen kiválasztjuk a cég weboldalán a nekünk tetsző színkombinációt, majd megtesszük rendelésünket. Ezek után a cég küld egy mintagyűjtő csomagot használati utasítással, mellyel a szánk belső faláról kell mintát venni, amit vissza kell küldenünk. Ők kinyerik a mintából a DNS-ünket és előállítják belőle a portrét a már előre kiválasztott színskálával, háttérvilágítással. Legvégül elküldik nekünk a kész képet.
A DNS mellett lehetőség van ujjlenyomat és ajak portrét rendelni.
Mára már a világ több mint 50 országába kézbesítik műhelyükből a megrendelők DNS-éből nyert képeket, így hazánkból is megrendelhető egyedi ajándék céljából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr881352602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása