A partner- és ügyfélkapcsolatok ápolása igen hangsúlyos a jelen gazdasági helyzetben. Ennek hatására született a piacon egy új, innovatív rendezvénytípus, ahol a kapcsolatok ápolására és építésére kiváló lehetőség kínálkozik, miközben a vendéglátás, mint programelem is igazi látványosság, gasztronómiai kalandtúra. Ez egy exkluzív, hideg-meleg „fingerfood” trend, mely a modern konyhaművészet minden trükkjét felhasználja és a fúziós konyhát hangsúlyozza.Ízek kavalkádja, meghökkentő, de harmonikus párosítások.

 

Az est során a vendégek akár harmincféle különböző ínyencséget is megkóstolhatnak. A szakácsok látványkonyhában, frissen készítik el a falatokat, melyeket modern látványos világító pulton, óriás koktéltornyon, apró kelyhekben, pohárkákban, tálkákban helyeznek a vendégek elé. Felszolgálási módja lehet büféasztalos, szigetes, vagy a szintén kedvelt flying buffet stílus, amikor a pincérek az étkeket tálcával körbejárva kínálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr181203261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása