Immár második alkalommal került meghirdetésre az Ifjú Penge verseny, melyben cégünk egyik kiíróként vesz részt a pályázatban az Egzo Kft. és a MAKSZ mellett. Fontosnak tartjuk az ifjú tehetségek támogatását, nyitottak vagyunk az új ötletekre, kíváncsiak vagyunk a fiatalok gondolkodására.

 
Idei téma a fesztiválok.
A versenyben hazai fesztiválok, vagy egy kiemelt fesztivál és a fesztiválozás eszméjének népszerűsítését várjuk. A cél Magyarország, mint a fesztiválok országának bemutatása.

Két kategóriában - film/videó és a poszter/print – lehet nevezni, a téma mindkét esetben ugyanaz.
A kész alkotások leadása és a nevezés határideje szeptember 30-a, a díjátadás és eredményhirdetés a Reklámzabálók Éjszakáján lesz ősszel.
Az elbírálásnál a filmes és marketinges szakemberekből álló zsűri főbb szempontjai: az ötlet eredetisége, 50 százalékban és az üzenet érthetősége, tisztasága, valamint a kivitelezés minősége 25-25 százalékban.
A zsűri mindkét kategóriában külön győztest hirdet és az első tíz helyezést rangsorolja. A kategórianyertesek közül a legjobbnak ítélt lesz az Ifjú Penge.
A honlapra feltöltött munkákra a közönség is szavazhat, itt egy közönségnyertest hirdetnek majd, ezentúl pedig lehetőség van arra, hogy a legjobban sikerült alkotásokat ismert márkatulajdonosok vagy idegenforgalmi szervezetek saját felhasználásukra átvegyék.
A versenyre kizárólag saját alkotásokkal nevezhetnek 18-30 éves magánemberek és maximum háromfős csapatok, a beadható pályázatok száma öt.
 
A Reklámzabálók aktuális kampányaként szeptemberben kerül kiírásra egy Ifjú Penge BTL pályázata, melynek témája egy gerilla típusú esemény lesz. A legjobb pályázat győztese a nyeremény mellett művének megvalósítását is megkapja.
 

Bővebb anyagot a http://esemeny.reklamzabalok.hu/ifjupenge/2009/palyazat oldalon olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr341220325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása