A tömegközlekedésen utazva, a bevásárlóközpontokban és az utcán sétálva mindenki tapasztalta már, hogy a karácsony közeledtével a legtöbb ember telefoncsörgése a már ismert karácsonyi dallamokon szólal meg.

Nincs ez másként a munkahelyünkön sem, ahol a kollégánk számítógépén eddig használt háttérkép egyszer csak az ünnep hangulatához igazodik. Sőt, kapjuk a kedvesebbnél- kedvesebb képeslapokat e-mailben, amelyek csillognak - villognak, dalolnak. Egyszóval mindenki a közelgő ünnep lázában éli mindennapjait.
 
 
 
 
 
Ha kedvet kaptál te is ahhoz, hogy meglepd szeretteidet, munkatársaidat egy-egy képeslappal, vagy szeretnéd számítógépeden lecserélni a háttérképet, ajánljuk ezen oldalak felkeresését:
 
http://www.msn-art.hu/hatterkepek/karacsony/
http://www.hatterkepek.hu/index.php?subcat=248
 
Ha pedig még több mosolyt akarsz csalni az arcukra, akkor a http://www.elfyourself.com/ oldalon zenés táncos bolondsággal is meglepheted őket. Példát blogunkon találsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr961597467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása