Már egy jó ideje csak azt halljuk mindenhonnan, hogy válság van, meg kell húzni a nadrágszíjat. Viszont év vége közeledtével érzékelhető a javulás. Ezt rendezvények terén is láthatjuk. 
Sok cég figyel arra, érzi azt, hogy törődnie kell dolgozóival, köszönetet kell mondania egész éves munkájukért, még ha ezt nem is a legnagyobb pompával akarják tenni. Tudják, hogy maga a gesztus számít, nem az, hogy a leggyönyörűbben megterített asztal és a legdrágább étkek legyenek az asztalon. Ugyanakkor természetesen lényeges a professzionális szervezés, hiszen ez egy juttatás a dolgozóknak, így tökéletes élményt kell, hogy nyújtson.
 
Tippjeink, hogyan lehet költséghatékonyabb a rendezvény:
 
  • Tanácsoljuk, hogy használjátok fel régebbről megmaradt dekorációs anyagaitokat, így nem kell pénzt költeni új gyártására. Akár az adott dekorációs cégnek van raktáron előző években használt dísze, amely kiválóan mutat a rendezvényen.
  • Javasoljuk, hogy ne egy frekventált és zsúfolt rendezvénynapot válasszatok, hanem taktikusan egy hétköznapi időpontot jelöljetek ki a bulira, összejövetelre.
  • Helyszíneknél az előfoglalással is sok pénzt spórolhattok.
  • Egy jól kitalált koncepcióra épített eseményen nem kell az étellel lenyűgözni a vendégeket, ha olyan a környezet, mindenkinek jól esik egy forralt bor és főtt virsli. Lehet ez egy mikulás parti vagy egy jó kis jégkorcsolyázás.
  • Ha egy egész parti nem fér a budget-be, keressetek szórakozóhelyet, hívjátok meg egy welcome-ra vendégeiteket és szóljon az este az önfeledt bulizásról.
  • Kérjétek meg vállalkozó szellemű kollégáitokat, hogy legyenek ők is az est házigazdái az eseménynek. Például kiválthatják a személyzet bizonyos részét (pl.: regisztráció); színpadi program szereplői lehetnek; az est további részének gazdái lehetnek azzal, hogy bemutatják egy-egy esetleg érdekes hobbijukat, gyűjteményüket. Mindez felér akár egy könnyebb csapatépítő tréninggel.
  • Ajándékkal se feltétlen törődjetek, mert egy élményteli estével is már boldoggá tehetitek a résztvevőket...

Reméljük, tudtunk segíteni!:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr711414950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása