Rengeteg cégnél érzékelhető a gazdasági helyzetből adódó rendezvényekkel kapcsolatos bizonytalanság. Sokan inkább kivártak az év második felének alakulása miatt.

 
Azonban egyértelmű javulás mutatkozik a gazdaságban, így azok a cégek, akik még nem szerveztek ebben az évben eseményt, azoknak kiváló alkalom az elkövetkezendő pár hónap, amely előttünk áll. Közeleg a karácsony, a mikulás, az év vége, amely mindig az ünneplés időszaka. Mivel sokan teszik az esztendő végére rendezvényüket, ezért mi inkább ezek előrébb hozatalát javasoljuk, hisz ilyenkor még sokkal könnyebb a számunkra megfelelő helyszínt, fellépőket, stb…megtalálni.
Előnye még a korábban rendezett eseményeknek, hogy cégünk lehet az első, aki megtarthatja karácsonyi partiját, partnertalálkozóját. A zsúfoltabb időszakban sokan ugyanazon napra kapnak meghívót, így hogy ne okozzunk vendégeinknek fejtörést a választásban, már korábbi eseményünkkel biztosíthatjuk megjelenésüket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr101352607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása