Boscolo Congress Centre

 
A világ legszebb kávéháza, a New York Palota, az „olasz életművészet nagyköveteiként” számon tartott Boscolo szállodák szellemében született újjá. Világszínvonalú design, nemes anyagok – a Boscolo család azt a formatervezői bravúrjáról ismert olasz tervezőcsapatot kérte fel a New York Palace új szárnyának megálmodására, akik a legendásan egyedi Ferrari bemutatótermeket készítették.
 
 
A Boscolo New York Palace luxusszállodával szerves egységet alkotó Conference Center vendégei érkezéskor az olasz tervezők bravúros elképzeléseivel találkozhatnak. Modern vonal-vezetés, egyedi kialakítás, nemes olasz alapanyagok. A design mellett a professzionális technikai felszereltség is egyedülálló. Az első emeletre érkezve 4 terem közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. A Firenze, a Nizza és a Róma terem összenyitható és el is szeparálható egymástól. Minden terem rendelkezik beépített hangosítással, vászonnal és projektorral, valamint az elnöki pódium kivitelezése is különleges kialakítású.
Az első emeleten található Róma rendezvényterem mindamellett, hogy nagy létszámú konferenciáknak adhat otthont, tökéletes megoldást nyújt különböző kiállítások, hangversenyek, divatbemutatók, téma rendezvények megrendezésére. Belsőépítészeti megoldásai, különleges bútorai teszik egyedivé. Ezen terem előtt kialakított függőfolyosón a konferencia szüneteiben kávészünetek bonyolíthatók le.
A Róma rendezvényterem bal és jobb oldalán egy-egy terem található, mely a nagyteremmel egybenyitható. A Velence és a Prága nevet viselő termek széksoros ültetés esetén 60-60 fő befogadására alkalmasak. Az első szinten található még a Budapest konferenciaterem, mely különálló, kisebb létszámú konferenciáknak vagy szekcióüléseknek kiváló helyszíne.
A második emeleten került kialakításra a Nizza terem, mely kisebb üzleti tárgyalások megtartására alkalmas. A Nizza terem mellett a Firenze és a Milano terem ad további lehetőséget rendezvények helyszínéül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://multeam.blog.hu/api/trackback/id/tr711220318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása